Skoplje

Zaev prihvata predlog VMRO-DPMNE 1

Zaev prihvata predlog VMRO-DPMNE

Predsednik Vlade Severne Mekedonije Zoran Zaev izjavio je po povratku iz Londona sa samita NATO, da prihvata predlog najveće opozicione partije VMRO-DPMNE da se u najskorije vreme parlamentu dostavi predlog zakona za ratifikaciju Severenoatlantskog dogovora i Pristupni protokol za članstvo u NATO, preneo je Faktor.mk.

Zaev opet meta "hibridnog napada" 4

Zaev opet meta „hibridnog napada“

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev ponovo je bio meta hibridnog napada, ali ovog puta s njim je telefonski razgovarala lažna aktivistkinja za zaštitu životne sredine Greta Tunberg.

Zaev: Snažno podržavamo incijativu 17+1 5

Zaev: Snažno podržavamo incijativu 17+1

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da njegova zemlja snažno podržava inicijativu 17 plus jedan, saradnje Kine i zemalja centralne i istočne Evrope i da veruje da postoji bogat potencijal da se još više unapredi.

Apelacioni sud pustio Janevu u kućni pritvor 8

Apelacioni sud pustio Janevu u kućni pritvor

Apelacioni sud u Skoplju odlučio je danas da optužena u slučaju „Reket“ Katica Janeva bude prebačena u kućni pritvor iz istražnog zatvora, u kojem se nalazi od 21. avgusta.

Metju Palmer stigao u Skoplje 12

Metju Palmer stigao u Skoplje

Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metju Palmer izjavio je danas da je došao u Skoplje da bi potvrdio i učvrstio snažnu podršku SAD Severnoj Makedoniji i njenom evroatlantskom putu.

PrvaPoslednja