Partizan do pobede u Novom Sadu golom u 95. minutu 1Marković postiže gol za Partizan. Foto: Starsport

Pogotkom Svetozara Markovića u 95. minutu fudbaleri Partizana pobedili su Mladost u Novom Sadu u meču 6. kola Superlige Srbije.

U debitantskoj utakmici Gordana Petrića na klupi crno-beli su prekinuli niz od pet utakmica bez trijumfa, ali su ponovili još jednu očajnu partiju i uz puno sreće stigli do bodova koji su ih približili vrhu tabele.

Jedini pogodak crno-beli su postigli posle prekida – Urošević je iz kornera dodao loptu do Dijabatea, ovaj centrirao na drugu stativu, a Marković najviše skočio i pogodio mrežu.

Iako su se u prvom trenutku i fudbaleri, članovi stručnog štaba i navijači poradovali ovom pogotku samo nekoliko trenutaka potom sa tribina se začulo „uprava, napolje“, kao jasna poruka da smena Ilije Stolice ni za pristalice, a ni za popravljanje grozne situacije u kojoj se klub nalazi nije dovoljna.

Partizan je bolje ušao u utakmicu od svog rivala, ali je Mladost već u 8. minutu imala odličnu šansu da povede preko Radulovića.

Od tog trenutka gostujućim igračima ništa nije polazilo za rukom, a samo nekoliko trenutaka pre pogotka Markovića domaći su imali još jednu priliku da dođu do pobede, ali Babić nije uspeo da savlada golmana Popovića.

Partizan za 90 minuta nije stvorio ni jednu pravu priliku iz igre, a najbolju priliku imao je kada je Jović pogodio prečku posle slobodnog udarca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari