Partizan poziva navijače da ubuduće navijaju fer i sportski 1Foto: www.partizan.rs

Fudbalski klub Partizan pozvao je danas navijače da ubuduće navijaju fer i sportski u tamičenjima pod okriljem Evropske fudbalske unije (Uefa), jer crno-belima preti još teža kazna od zatvaranja stadiona.

„Molimo sve naše navijače da sadržaje ovih brošura (istaknute na sajtu partizan.rs) pažljivo pregledaju i da ih ti sadržaji snažno upozore na još teže konsekvence od već pretrpljenih, koje bi mogle zadesiti vaš i naš FK Partizan, bude li neko od opisanih ponašanja i/ili isticanje nekog od opisanih znakova i simbola registrovano na nekoj od narednih evropskih utakmica Partizana i kao takvo prijavljeno UEFA-i“, piše u saopštenju.

Uefa je kaznila Partizan sa dve utakmica bez prisustva publike zbog uvredljivih parola upućene rivalskom klubu, pa tako protiv Malatije nisu imali podršku s tribina, dok će protiv Moldea klub moći da bodre igrači do 14 godina i članovi srpskih škola fudbala.

„Naša je obaveza da poštujemo i prihvatimo svako slovo iz ovih brošura – ukoliko želimo da se takmičimo u fudbalskim nadmetanjima koje organizuje UEFA. Partizan itekako želi da učestvuje u UEFA takmičenjima, svake godine što duže to bolje, a to je i strateški, pa i egzistencijalno bitno za naš klub“, dodaju u klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari