Danas će u Barseloni žrebom biti odlučeno sa kim će u grupi u drugom krugu takmičenja u Evroligi igrati košarkaši Partizana. Žrebom će biti određene četiri grupe sa po četiri kluba. U prvom šeširu biće najbolje plasirane ekipe CSKA, PAO, Tau Keramika i Dinamo, u drugom šeširu su Barselona, Makabi, Olimpijakos i Beneton.

Danas će u Barseloni žrebom biti odlučeno sa kim će u grupi u drugom krugu takmičenja u Evroligi igrati košarkaši Partizana. Žrebom će biti određene četiri grupe sa po četiri kluba. U prvom šeširu biće najbolje plasirane ekipe CSKA, PAO, Tau Keramika i Dinamo, u drugom šeširu su Barselona, Makabi, Olimpijakos i Beneton. U trećem šeširu biće Huventud, Efes Pilsen, Po Ortez i Unikaha, dok će u poslednjem, najslabijem, šeširu uz Partizan biti još i Roma, Aris i Prokom Trefl.
U delegaciji crno-belih u Barseloni biće poslovni direktor Mlađan Šilobad, a kako je na konferenciji pred meč sa Unikahom najavio direktor kluba Predrag Danilović, Partizan će tražiti da u nastavku takmičenja utakmice igra umesto u Pioniru u Beogradskoj areni. Ukoliko odgovor iz Evrolige na zahtev crno-belih bude potvrdan, Partizan će sigurno mečeve igrati u Areni, jer je grad odlučio da im ne naplati zakup.
– Spremni smo da pomognemo, tako da ćemo preporučiti da se Partizan oslobodi plaćanja Arene – rekao je gradski sekretar za sport Goran Kreclović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari