Partizan u Nici bez Andradea i Filipovića 1 EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Viša sila izbacila iz konkurencije za meč dvojicu važnijih prvotimaca.

Crno-beli 27. oktobra (od 18.45) igraju možda ključni meč grupne faze Lige konferencije, jer ih pobeda u Francuskoj vodi direktno u osminu finala najmlađeg klupskog UEFA takmičenja, a trener Gordan Petrić ne može da računa na sve igrače.

Na jutrošnjem letu za Nicu nije bilo desnog beka Aleksandra Filipovića, jer se letos dovedeni defanzivac iz Bate Borisova povredio u poslednjem superligaškom susretu sa Javorom, pre tri dana.

Nekadašnji član Voždovca i Jagodine bio je akter obe pobede nad Kelnom i u ozbiljan kandidat za startera u pretposlednjem kolu D grupe LK, ali ga je viša sila ostavila u Beogradu.

Iz istih razloga u protokolu važnog gostovanja neće biti ni Patrika Andradea, s tim što se za zadnjeg vezbog sa Zelenortskih ostrva od ranije znalo da ne može da čuva igrače tima iz Lige 1, jer se povredio pred pomenutu utakmicu sa Ivanjičanima.

Sa osam bodova, crno-beli drže kormilo u konkurenciji Nice (5), Kelna (4) i Slovackog (4), a njihov prvi duel sa Nicom završen je bez pobednika (1:1).

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari