Pilić u suzama nakon Novakovog poraza: Nije jedan od najboljih, nego je najbolji svih vremena (VIDEO) 1Foto: foto: Starsrport/Serbia Open

Posle velikog finala Serbia Opena i poraza od Andreja Rubljova rezultatom 2:6, 7:6, 6:0, Novak Đoković je priredio specijalne momente publici u Beogradu.

On je nakon završne ceremonije na teren pozvao najznačajnije ljude iz njegove teniske karijere – Marijana Vajud, Gebharda Fila Grića, Miljana Amanovića i Nikolu Pilića, prenosi Nova.rs.

Upravo je Pilić, Novakov teniski otac izazvao najviše pažnje zbog emotivnog obraćanja posle meča

„Ne znam šta da kažem“, rekao je Pilić i zaplakao.

Okrenuo se ka Rubljovu i poručio.

„Mala korekcija nije jedan od najboljih, nego je najbolji svih vremena.“

On se potom osvrnuo na Novakova dostignuća.

„U konkurenciji Nadala, Federera i Mareja da budeš 366 nedelja na prvom mestu. Trebaće hiljadu godina da se taj rekord obori. On je mene i moju suprugu tretirao kao familiju“, rekao je Pilić kada mu je pukao glas i počeo da plače.

Kada se malo smirio, Pilić je nastavio sa najlepšim rečima.

„Imam 60 godina iskustva, ovo je jedna od najboljih publika koju sam video u životu. Možete biti ponosni da u ovoj državi postoji jedan kao što je Novak Đoković. Sa Novakom sam vezan i želim mu sve najbolje, za mene, a nisam subjekti subjektivan, on je najboljih svih vremena. Srđan i ja smo uvek mislili da će biti veliki šampion, on je to bio i ostao godinama, ali što je najvažnije on je odličan čovek. Zao mi sto danas nije dobio, nemojmo zaboraviti da je Rubljov šesti igrač sveta i da je Novak svaki dan igrao tri seta i svaka mu čast kako se borio“, rekao je Pilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari