Planule karte za Makabi: Zvezda već prodala 35 hiljada ulaznica za meč sezone 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Najavljivao je i Dejan Stanković da će u revanšu plej-ofa za mesto u Ligi šampiona, njegovi puleni imati podršku prepunog stadiona „Rajko Mitić“. Na osnovu dosadašnje dinamike prodaje ulaznica, njegove prognoze ispostaviće se tačnim. Naime, Zvzda je za meč sa Makabijem već prodala 35 hiljada ulaznica.

Crvena zvezda će Makabi dočekati u utorak od 21 čas, za plasman u Ligu šampiona biće joj potrebna pobeda od dva gola razlike, s obzirom na to da je u Haifi poražena sa 3:2.

Iz kluba su pozvali svoje navijače da na vreme obezbede karte, s obzirom na to da je procena da će za dva dana biti rasprodate.

„Ono što je posebno važno za ovu utakmicu i za sve one sa ulaznicama je da se sprema velika crveno-bela koreografija. Oni koji imaju kartu za sever i jug treba na meč da dođu u belim, a oni sa ulaznicom za istok ili zapad u crvenim majicama, kako bi još jednom napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati“, sapoštio je klub iz Ljutice Bogdana.

Ulaznice mogu da se kupe na blagajnama u petak od 10 do 19 časova, dok će u subotu raditi od 11 do 16 časova i to po cenama:

Zapad – 2400 dinara
Istok – 2000 dinara
Sever/Jug – 1000 dinara

Sezonske ulaznice važe za ovu utakmicu. Prodaja karata stranim državljanima, kao i pokušaj ulaska na meč sa neovlašćeno kupljenom ulaznicom je strogo zabranjeno.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari