Košarkaši Detroita savladali su Los Anđeles Kliperse 92:74 i ostvarili sedmu uzastopnu pobedu u NBA ligi. Najzaslužniji za pobedu Detroita bio je Kris Veber sa 19 poena i devet skokova. Katino Mobli je sa 17 poena predvodio Kliperse, koji su igrali bez povređenog Eltona Brenda, ali i Željka Rebrače.

Košarkaši Detroita savladali su Los Anđeles Kliperse 92:74 i ostvarili sedmu uzastopnu pobedu u NBA ligi. Najzaslužniji za pobedu Detroita bio je Kris Veber sa 19 poena i devet skokova. Katino Mobli je sa 17 poena predvodio Kliperse, koji su igrali bez povređenog Eltona Brenda, ali i Željka Rebrače. Karmelo Entoni i Džej Ar Smit postigli su po 28 poena za pobedu Denvera nad Golden Stejtom 123:111. Entoni je veći deo poslednje četvrtine presedeo na klupi. Interesantno je da je bek Golden Stejta Stiven Džekson zakasnio na početak utakmice, pošto je morao da svedoči na suđenju čoveku koji ga je prošlog oktobra udario automobilom u tuči kod jednog striptiz bara. Džekson je u igru ušao u drugom poluvremenu, a utakmicu je završio sa devet postignutih poena. Al Harington je sa 24 poena bio najefikasniji u Voriorsima za koje nije igrao Žarko Čabarkapa. Juta je uz 19 poena i šest skokova Memeta Okura, koji u poslednjoj četvrtini nije ni igrao, stigla do pobede nad Atlantom – 102:76. Džezerima je pobeda nad Atlantom četvrta uzastopna.

Ol star meč bez Stiva Neša

Ovogodišnja Ol star utakmica pretrpela je ozbiljan udarac odustajanjem MVP lige Stiva Neša. Kanadski plejmejker nije odigrao poslednja tri meča za Sanse zbog povrede i upale ramena. Neš će tako imati dve nedelje pauze pred nastavak šampionata posle utakmice u Las Vegasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari