Počinje nova sezona Lige šampiona 1Foto: EPA-EFE/ SALVATORE DI NOLFI

Nova sezona Lige šampiona počeće sutra utakmicama prvog kola u Grupama E, F, G i H, a najviše pažnje privlači meč Napolija i aktuelnog šampiona Evrope Liverpula.

Meč Grupe E između Napolija i Liverpula je novi okršaj italijanskog i englskog kluba u najelitnijem takmičenju, s obzirom na to da su se prošle sezone ovi klubovi takođe sastali u grupnoj fazi Lige šampiona.

Napoli je prošle sezone na svom terenu slavio u sudijskoj nadoknadi vremena golom Lorenca Insinjea. Liverpul je potom u revanšu slavio istim rezultatom, tako da se sutra u Napulju od 21.00 očekuje uzbudljiv susret.

U istom terminu, takođe u Grupi E sastaju se Salcburg i Genk.

Srpksi arbitri predvođeni Srđanom Jovanovićem „deliće pravdu“ u meču Grupe H između prošlosezonskog najprijatnijeg iznenađenja Lige šampiona Ajaksa i Lila, dok će u drugom meču iste grupe u Londonu između Čelsija i Valensije delegat Uefe biti generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

Jedan od derbija biće igran i u Grupi F u Dortmundu, gde se od 21.00 sastaju Borusija i Barselona, dok od 18.55 u Milanu Inter dočekuje Slaviju iz Praga.

Od 18.55 u Grupi G Lion će dočekati Zenit, a od 21.00 u istoj grupi sastaju se Benfika i Lajpcig.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari