Ponovo Del Potro i Kirjos 1Foto: Starsport

Novak Đoković, koji brani titulu u Indijan Velsu, nalazi se u istoj polovini žreba za turnir sa Rafaelom Nadalom, Rodžerom Federerom i Keijem Nišikorijem.

Srpski teniser je slobodan u prvom kolu dok ga u narednom čeka pobednik susreta između Kajla Edmunda i Gastaa Elijaša, dok bi potom mogao da ima težak zadatak protiv tenisera sa kojima je igrao u Akapulku – Del Potra u trećem i Nika Kirjosa u četvrtom kolu. Za prolaz u polufinale gde će se po projekcijama naći Kei Nišikori drugi teniser sveta možda ukrsti reket sa jednim od ovogodišnjih finalista Australijan opena – Rodžerom Federerom ili Rafaelom Nadalom.

Prvu polovinu žreba predvodi najbolji teniser današnjice Endi Mari, koji će u drugom kolu za protivnika imati pobednika duela kvalifikanta i Lua. Glavni protivnici za plasman u finale biće mu Žo-Vilfrid Conga, Tomaš Berdih, Dominik Tim, David Gofan i treći nosilac Stan Vavrinka. Masters u Indijan Velsu na programu je od 11. do 19. marta i igra se za nagradni fond od 6.993.450 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari