Poraz Mesija u poslednjoj utakmici za Pari Sen Žermen 1foto EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi odigrao je večeras poslednju utakmicu za taj klub, u porazu od Klermona 2:3, u poslednjem 38. kolu francuskog prvenstva.

Navijači su na Parku prinčeva uoči početka utakmice zviždali Mesiju na predstavljanju igrača.

Uprava Pari Sen Žermena ranije danas potvrdila je da će argentinski fudbaler otići iz kluba po isteku ugovora krajem meseca, odnosno da će mu večerašnji meč biti poslednji sa ekipom.

On je odigrao celu utakmicu, u kojoj je njegova ekipa povela golovima Serhija Ramosa u 16. i Kilijana Mbapea u 21. minutu. Gostujuća ekipa smanjila je golom Žoana Gastjena u 24. minutu, a izjednačila je pogotkom koji je Mehdi Zefan postigao u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Pobedu Klermonu doneo je Grion Kjei u 63. minutu.

Pari Sen Žermen je ove sezone osvojio šampionsku titulu, a Klermon je sezonu završio na osmom mestu na tabeli.

Tokom sezone navijači Pari Sen Žermena su u više navrata zviždali Mesiju, po povratku posle suspenzije nakon što je bez dozvole kluba otišao u Saudijsku Arabiju i posle eliminacije iz Lige šampiona u dvomeču protiv Bajerna iz Minhena.

Svetski mediji spekulišu da bi 35-godišnji Argentinac mogao da se vrati u Barselonu, ali i da pređe u Inter iz Majamija. Govorilo se o transferu u saudijski Al Hilal, ali se čini da je ta mogućnost otpala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari