Pošteni pronalazači obradovali Đokovića, on ih bogato nagradio 1foto: Starsport

Zanimljiva situacija na meču košarkaša Crvene zvezde i Valensije.

Veče nakon što je bodrio Partizan u izgubljenoj evroligaškoj utakmici sa Barselonom, Novak Đoković uživo je navijao za Crvenu zvezdu u pobedi nad Valensijom u istom takmičenju.

Pre, između i posle četvrtina, prilazili su mu mnogi ljudi a srpski teniser se stprljivo slikao sa njima i davao autograme svojim obožavaocima. Pa i sa jednom grupom mlađih Delija.

Kao i svuda na svetu gde se nađe osvajač 22 grend slem titula, međutim snimak jednog detalja već u toku noći je masovno deljen na društvenim mrežama. Jer se vidi kako momku daje 100 evra.

Naravno, usledila je lavina komentara o situaciji koju je Đoković pokušao da sakrije, pa se jedan od mladića sa snimka javio redakciji Kurira i iz prve ruke objasnio o čemu se zapravo radilo.

„On je sa društvom u šumi u blizini dvorane pronašao Novakovu platnu karticu. Obezbeđenje u hali dopustilo je ovoj grupici da priđe do parketa i da mu vrate karticu. Novak se obradovao, srdačno ih pozdravio i u znak zahvalnosti je izvadio 100 evra“, prepričao je novinar priču koju je čuo od jednog od aktera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari