Potrošnja traži rotaciju igrača 1Savo Milošević Foto: STARSPORT

Partizan je nadigrao i pobedio Crvenu zvezdu u minuloj superligaškoj rundi, okrnjio joj oreol nedodirljivosti i približio joj se na bod zaostatka na tabeli, ali da bi taj trijumf imao smisla crno-beli moraju da naprave trokorak i u večerašnjem odloženom susretu 3. kola prvenstvene trke sa Javorom u Ivanjici (17.00). I to će probati da uradi s nešto drugačijim sastavom.

– Bila je velika potrošnja. Odlučili smo da rotiramo nekoliko igrača, tako da u će u Ivanjici biti novih u prvih 11. Na promene smo prisiljeni usled velikog broja utakmica, ali sam i ranije najavio da će biti dosta rotacija. Nadam se da to neće uticati na to šta bi trebalo da uradimo – nagovestio je pre puta na ovo gostovanje trener Savo Milošević, otkrivši samo da u protokolu meča neće biti lakše povređenog organizatora igre Bibrasa Natha, što će na istu poziciju, u ulozi startera, vratiti derbijevskog junaka Sejdubu Sumu.

O povratniku u domaću elitu, s ne baš zavidnim učinkom u dosadašnjem toku sezone, Milošević je govorio kroz prizmu ranijih iskustava
Partizana.

– Čeka nas težak meč, Javor je tradicionalno neugodan protivnik za nas, ali i za sve ekipe u Ivanjici, jer je teren manjih razmera. Izuzetno poštujem kolegu Bondžulića, gledao sam Javor ove sezone uživo, sposoban je da svakom napravi problem, ako mu se to dozvoli – tvrdi strateg prvog tima kluba iz Humske, čiji sin Nikola bi mogao da nastupi na suprotnoj strani.

– Ne bih voleo da se stavlja preterano akcenat na tu temu. On ima svoj put, ja sam ovde šest meseci i imam svoj pakao, ali dobro… Sigurno je svima zanimljivo – smatra Milošević, tradicionalno nevoljan da komentariše rad sudija, pa je ovog puta odbio da procenjuje odluku Srđana Jovanovića da svira faul nad golmanom Stojkovićem pre nego što je Zvezda dala nepriznat gol prošle nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari