Poznati termini plej-ofa ABA lige, Partizan igra tek posle serijala sa Realom 1foto Peđa Milosavljević/STARSPORT

Zbog obaveza u Evroligi, košarkaši Partizana plej-of ABA lige počeće tek nakon završetka serijala sa Realom. Crvena zvezda startuje već u petak.

Iako će Crvena zvezda večeras odigrati poslednji meč regularnog dela u Ljubljani  (18.00), odloženi duel sa Cedevita Olimpijom neće imati nikakav rezultatski značaj.

Parovi četvrtfinala plej-ofa ABA lige već su poznati, a danas su objavljeni i termini odigravanja prvih utakmica.

Crvena zvezda će, kao aktuleni regionalni šampion, četvrtfinalni serijal sa Zadrom započeti u petak u 20 časova, dok će Partizan u nadmetanju sa Studentskim centrom startovati tek po završetku plej-ofa Evrolige i mečeva sa Real Madridom.

– Datumi četvrtfinalne serije između Partizan Mozzart Beta i Studentskog Centra biće objavljeni odmah po završetku Partizanovog evroligaškog plej-ofa sa Realom – navedeno je na sajtu ABA lige.

Inače, četvrtfinale će prvo započeti Budućnost i Mega, duelom u petak od 18 časova, dok će već u 20.00 u hali „Aleksandar Nikolić“ zaigrati Crvena zvezda i Zadar. Dan kasnije, od 18.30 Cedevita Olimpija dočekuje FMP Železnik.

Drugi mečevi na programu su sedam dana kasnije, s tim u vezi, Zvezda gostuje Zadru 5. maja od 20 časova. FMP će dočekati „zmajeve“ dan kasnije od 18.00, dok će Mega protiv Budućnosti igrati u nedelju, 7. maja, takođe od 18.00.

Serijal se igra na dve pobede, termini eventulanih majstorica biće naknadno objavljeni.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari