Kapiten Zvezde zbog povreda nije završio ni prvo poluvreme u prethodne dve utakmice: Dragović možda ne zaigra više ovog meseca 1Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Kapiten Zvezdinih fudbalera Aleksandar Dragović je izašao iz igre posle pola časa meča i protiv TSC u Bačkoj Topoli i zatim na 172. večitom derbiju s Partizanom.

Iako je tinjala bojazan da ga neće biti u timu za najveću utakmicu našeg fudbala, oporavio se od bola u mišiću noge, ali mu je u susretu crveno-belih s crno-belima stradalo rame.

I ponovo je umesto njega s klupe za rezervne igrače u odbranu poslat Naser Điga.

Iskusni štoper je izbačen iz stroja za mečeve s Radničkim u Nišu (sreda, 19 časova) i protiv njegovog imenjaka iz Kragujevca na Marakani u kolu zatim, za vikend, a možda i za još neke utakmice.

Dragović ne trenira, fiksirano mu je rame zavojima i čeka ga oporavak, pa ulazak u trenažni proces. U najboljem slučaju naći će se u kombinaciji za gostovanje Javoru 30. marta, ali ne bi bilo iznenađenje da propusti i taj duel.

Izvesno je da će na Čairu štoperski tandem činiti Spajić i Điga, a na tom meču Milojević ne može da računa na Kangu.

Gabonac izostaje zbog akumuliranih žutih kartona u dosadašnejm delu šampionata.

Izostanak Kange trebalo bi da znači da će meč kao krilo početi Olajinka, a tandem zadnjih veznih činiti bonus Stamenić i Hvang, piše Sport Klub.

Utakmica Radnički – Crvena zvezda igra se u sredu u 19 časova, a niški tim neče voditi Nikola Trajković koji je na buran način podneo ostavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari