Predsednik ispratio fudbalere i obećao milion evra za pobedu (VIDEO) 1Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Fudbaleri Srbije otputovali su danas u Lisabon gde ih u nedelju očekuje meč sa Portugalcima, a na aerodromu ih je ispratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić im je poželeo sreću i najavio da će u dogovoru sa Vladom Srbije izdvojiti milion evra za njih kao dodatnu premiju, ukoliko pobede.

„Da ih pobedite u Portugalu. I kao što vidite ja nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat, ionako će svi mene da napadaju. Vi lepo tamo srećno otputujte, pobedite ih tamo, obradujte narod, a ja sam došao vama da kažem koliko poštujemo vaš trud, rad i izgaranje na terenu. U dogovoru sa Vladom Srbije izdvojićemo za vas, kao dodatnu premiju, ukoliko pobedite milion evra da možete da podelite i to je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da  da ih tamo pobedite. Ja ne umem da vam kažem idite tamo i igrajte, ja vam kažem idite i pobedite ih, a mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude ukoliko se budete borili i dali sve od sebe, a mi znamo da ćete to da uradite. Mnogo nam znači ova utakmica i verujte i za naš narod i pobedite za našu zemlju“, poručio je Vučić u obraćanju fudbalerima Srbije.

I Fudbalski savez Srbije na svom Tviter nalogu postavio je fotografiju fudbalera sa predsednikom Vučićem iz aviona. kako su naveli u tvitu, predsednik Vučić je poželeo sreću reprezentativcima Srbije pred odlučujuću utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Portugala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari