Predsednik Lacija otkrio šta je nudio Sergeju umesto odlaska u Saudijsku Arabiju i zašto ga nije prodao za 140 miliona evra 1Foto: EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Predsednik Lacija Klaudio Lotito tvrdi da je od Al Hilala iz Saudijske Arabije prihvatio najnižu moguću ponudu koju je ikada dobio za Sergeja Milinkovića Savića.

– Ne bih ga prodao. Ponudio sam mu novi ugovor za skoro šest miliona evra po sezoni, ali je Sergej je izabrao svoju budućnost. Da sam čekao pravog kupca, nikada ga ne bih prodao, ali uvek držim reč. Obećao sam dečku da ću prihvatiti najnižu ponudu za njega – rekao je Lotito, a prenose italijanski mediji.

Prvi čovek rimskog kluba napominje i da iako je predugovor potpisan, on još uvek čeka prvu uplatu iz Saudijske Arabije.

– Ukoliko ugovor ne bude potpisan i novac uplaćen, Sergej će otići na pripreme Lacija. Po principu: plati novčić da bi video kamilu – naglasio je Lotito.

Najveću ponudu koju je dobio za srpskog reprezentativca iznosila je po njegovim rečima neverovatnih 140 miliona evra.

– Odbio sam tada ponudu Adrijana Galijanija (Milano) od 140 miliona evra. Bila je takva 60 miliona odmah legne na naš račun, a još 80 miliona kroz narednih pet godina u kojima bi Milan igrao Ligu šampiona. Nisam zažalio što sam tako pustupio – zaključio je Lotito.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari