Preminuo Ilija Petković

Bio pozitivan na korona virus

Ostavite komentar


  1. Ilija, neka ti je laka zemlja!
    A strasno sta su bezmozgasi, rukovodioci FSS uradili, a sve ovo zbog glupog derbija i finala kupa.
    Samo su im pare bitne, ološi

  2. Neka je vecna slava i hvala fudbalskoj legendi Ofk Beograda i reprezentacije SFRJ, selektoru, coveku cistog srca i divne duse, ljudini Iliji Petkovicu!

  3. Znate, onaj ko se već upustio da navodi dijagnoze treba da zna da je perforacija čira ozbiljna i životno ugrožavajuća situacija. Često se umire posle perforacije, pogotovo u tim godinama. Pri tom nije uopšte navedeno kakve je tegobe imao od toga što je bio “pozitivan”. Ovo uopšte nije u redu sa medicinskog stanovišta, a svakako nije u redu prema našem velikom sportskom asu. Bog neka mu dušu prosti…

    1. Javili su da je na respiratoru. Ne verujem da bi mu respirator trebao zbog perforacije cira. Ali se slazem s Vama da je previse detalja dato u vezi s njegovim dijagnozama. Pocivao u miru.

  4. bas mi zao.. izuzetno vaspitan i kulturan. saucesce porodici i njegovom drugu Misi Smiljanicu.

  5. Meni ce ostati u sećanju kao fini gospodin kupac najboljih kifli u Beogradu u pekari pored bioskopa Balkan . Neka mu je laka zemlja .

  6. Bio sam te 1968. na Zvezdinom stadionu, kada su Francuzi dobili „petardu“ uz potpunu euforiju koju je započeo baš Petko. Džaja i Osim su, uz Petka, učinili da mi, gledaoci, a i čitava nacija, budemo u oblacima.
    Mnogo mi je žao što jedan ovakav sportista i dobar čovek odlazi u legendu na ovakav način.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.