Prva liga Srbije 2. kolo - Maksimalni Vranjanci i Kruševljani 1Foto: Pixabay/StockSnap

U derbiju 2. kola PLS u fudbalu Dinamo jeu Vranju bio bolji od OFK Bačke 2:1, čime su Vranjanci izvojevali i drugu uzastopnu pobedu pred svojim navijačima. Maksimalni učinak imaju i fudbaleri Trajala koji su kao gosti savladali Budućnost u Dobanovcima sa 1:0.

Smederevo 1924 je kod kuće pretrpelo ubedljiv poraz od Kolubare 0:3, Grafičar je u komšijskom derbiju sa 1:0 slavio protiv OFK Žarkova, Novi Pazar je pobedio Zlatibor rezultatom 2:0, Zemun je bio bolji protiv Sindjelića sa ubedljivih 3:0, Radnički je u Pirotu slavio protiv favorizovanog Metalca sa 2:1, dok je Kabel u Novom Sadu iznenadio Radnički 1923 iz Kragujevca i slavio rezultatom 3:2.

Tabela posle 2. kola: Dinamo i Trajal 6, Novi Pazar i Grafičar 4, OFK Žarkovo, Radnički 1923, Kolubara, Zemun, Kabel, OFK Bačka, Metalac i Radnički Pirot 3, Zlatibor i Sindjelić 1, Smederevo 1924 i Budućnost 0.

Utakmice trećeg kola PLS igraju se u sredu 14. avgusta a sastaju se: OFK Bačka – Smederevo 1924, Radnički 1923 – Dinamo, Metalac – Kabel, Sindjelić – Radnički Pirot, Zlatibor – Zemun, OFK Žarkovo – Novi Pazar, Trajal – Grafičar i Kolubara – Budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari