Real Madrid nije zaboravio prošlogodišnju katastrofu protiv Sitija na "Etihadu" 1Foto: EPA-EFE/CATI CLADERA

Real Madrid igra ove srede na „Etihadu“ protiv Sitija u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

„Kraljevići“ će morati da pobede posle remija 3-3 u prvom meču ako žele da se plasiraju u polufinale Lige šampiona. Nešto što na prvi pogled deluje komplikovano jer Real Madrid nikada nije pobedio na Sitijevom stadionu.

Prošle sezone, Anćelotijevi izabranici izgubili su sa 4-0 u revanšu polufinala Lige šampiona, piše katalonski list Mundo Deportivo.

A lane je Ančeloti odlučio da zamena bude Ridiger, koji je u prvom meču sjajno sačuvao Erlinga Halanda, a Militao, koji je bio odsutan u prvoj utakmici, igrao je umesto njega. Pored toga, Kamavingu je stavio na poziciju levog beka. U sredini terena zajedno sa Valverdeom su igrali Modrić i Kros.

Tek je posle bilo evidetno da te odluke nisu bile najbolje, jer Real Madrid „nije postojao“ na meču.

Ančeloti je učio iz onoga što je uradio prošle godine i Ridiger će startovati na „Etihadu“, a sve ukazuje na to da će Mendi biti levi bek. U sredini terena Kros će početi utakmicu sa Kamavingom a ne Modrićem na njegovoj strani, a nikako se ne sme zaboraviti ni Valverde koji će od prvog minuta istrčati na teren.

Ispred njih će delovati Belingem koji će „glumiti“ Benzemu ili makar „lažnu devetku“, a sa Vinisijusom i Rodrigom na bokovima će činiti udarni trio.

Čini se da je to prepoznatljiva formacija, nalik one prošlonedeljne, kojim se Anćeloti i svlačionica Real Madrida nadaju da će se osvetiti za prošlogodišnjih 4-0 i da će otiči korak dalje nego lane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari