RSS izabrao najbolje: Risovićeva i Milosavljev obeležili 2021. godinu 1Foto: EPA-EFE/ GEORGI LICOVSKI

Rukometni savez Srbije izabrao je najbolje pojedince u obe konkurencije u 2021. godini. Jovana Risović i Dejan Milosavljev, prema urađenoj anketi, golmani u ženskoj i muškoj seniorskoj reprezentaciji, proglašeni su za najbolje igrače u kalendarskoj godini na izmaku.

Klupske obaveze su ih sprečile da prisustvuju svečanoj ceremoniji, koja je održana uoči finalne utakmice srpskog kupa u Loznici, ali će im nagrade biti naknadno dodeljene.

Predsednica Zajednice sudija i kontrolora RSS Branka Marić je dodelila priznanje najboljem sudijskom paru. Godinu 2021. obeležio je tandem Ivan Mošorinski – Aleksandar Pandžić.

Za najuspešnijeg trenera u 2021. godini proglašen je stručnjak koji sedi na klupi ŽORK Jagodina Dragan Markov – aktuelni šampion, pobednik Kupa, Superkupa i Svesrpskog kupa u 2021. godini.

Specijano priznanje je dodeljeno Zoranu Barbuloviću, selektoru ženske kadetske reprezentacije Srbije za ostvaren plasman u A diviziju i Evropsko prvenstvo 2023. godine. Nagrade Draganu Markovu i Zoranu Barbuloviću uručio je Jova Pavlov, predsednik Zajednice trenera Rukometnog saveza Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari