Sari tvrdi: Izmišljotina je da smo Sergej i ja u sukobu 1Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

II Mesađero je prvi objavio da se Mauricio Sari naljutio na Sergeja Milinkovića Savića, zato što je pre vremena, sa grupom saigrača sa Balkana, napustio svečanu večeru koju je organizovao predsednik kluba. Odmah su krenule priče kako će Lacio već u januaru pokušati da proda srpskog reprezentativca, međutim, nakon trijumfa u Veneciji (1:3) trener Lacija je najoštrije demantovao sve te natpise.

Da je II Mesađero preterao u čitavoj priči, moglo se pretpostaviti već nakon objavljivanja startne postave Lacija na gostovanju Veneciji. Sergej Milinković Savić ne samo što je bio u startnoj postavi, već se komotno osećao u sovjoj ulozi primarnog kreativca i najlucidnijeg fudbalera Lacija.

Rimljani su rutinirali Veneciju, a Mauricio Sari je odmah nakon meča iskoristio priliku da najoštrije demantuje sve natpise koji su se direktno odnosili na njegov odnos sa fudbalerima Lacija.

„Imao sam samo jednu svađu sa Luisom Albertom i to pre četiri meseca. Pročitao sam jednu od najvećih izmišljotina u skorije vreme, a to je da sam u sukobu sa Milinković-Savićem“, jasan je bio Mauricio Sari.

Italijanski stručnjak je analizom načina igre svog tima negde i poslao poruku javnosti koliko je Milinković Savić važan igrač u njegovom sistemu, ali i filozofskom pristupu samoj igri.

„Čini mi se da rastemo. Ova sezona je kompleksno putovanje, puno poteškoća. Svi pričaju o nama kao o timu koji se oslanja prevashodno na dribling, a mi smo drugi ili treći u prvenstvu u vertikalnom osvajanju terena“, poručio je Sari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari