Saul Nigez se vraća u Atletiko Madrid sa pozajmice 1Foto: EPA-EFE/Sergio Perez

Saul Niges završava jednosezonsku pozajmicu u Čelsiju, avanturu koja je počela 31. avgusta jer se u Atletiku nije osećao najbolje.

Želeo je ponovo da igra na sredini terena, nakon što se osećao odbačenim u Atletiku, ali ga je Tuhel koristio i kao levog beka.

Iskustvo nije ispalo baš onako kako je mislio, a sve je obrazložio u oproštajnom pismu: „Stvari uopšte nisu dobro krenule. Posle dugo vremena kod kuće, promeniti sve nije bilo lako. Malo po malo stvari su krenule na bolje. Sve u životu služi učenju, i to je ono što ja uzimam iz ove avanture”.

Sada se vraća među „Jorgandžije“, gde je uvek imao otvorena vrata.

Vezista se pridružio šampionu Evrope i bilo mu je teško da se uklopi u Tuhelove planove. Oprašta se sa 1.209 minuta raspoređenih u 23 utakmice: deset u Premijer ligi (475), pet u Ligi šampiona (159), jedan na Svetskom klupskom prvenstvu (43), tri u FA kupu (203) i četiri u EFL kupu (329).

„Želeo bih da se zahvalim klubu što je vodio računa o svim detaljima kako bih se osećao kao kod kuće. Takođe bih želeo da pozdravim svakog radnika u klubu. Hvala svim navijačima što su me podržali u svim situacijama. Uvek ću im biti zahvalan. Hvala celom osoblju što su mi omogućili da osvajam titule u plavom dresu. Ali pre svega, želeo sam da se zahvalim svojim kolegama. Pomogali su mi iz dana u dan. Hvala!“, zaključuje Saul u svojoj poruci putem društvenih mreža.

Sada će početi predsezonu sa Atletiko Madridom. U principu, njegova budućnost je vezana za ovaj ugovor sa kojim ima ugovor do 2026. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari