Savo Milošević trener Partizana?

Ostavite komentar


  1. Partizanu (ne samo njemu, naravno) treba pravi trener, čovek sa znanjem i integritetom a ne nekakav „aparatčik“ koji će doneti ime (bivši popularni igrač) i slušati nekoga drugog … Savo je bio sjajan fudbaler i pokazao se kao svestan čovek (u vreme prošlih protesta stao je uz studente i druge demonstrante) ali u zadnje vreme (posle niza ličnih nedaća) kao da se utopio u prosek FSS (da ne kažem nešto gore, iz poštovanja prema njegovoj prošlosti). Bojim se da Partizanu ne može biti bolje dok se ne otarasi kriminalaca i političara iz svojih redova. Najbolje je da se izvrši privatizacija profesionalnih klubova i da se (uz zakonska ograničenja) sudbine klubova vežu za njihove vlasnike.

  2. To mi je malo neozbiljan potez. Bolje bi bilo da dovedu Krstajica koji sad ima bar neko trenersko iskustvo a Milosevic, dok Krstajic vraca Partizan na staze stare slave, da preuzme mesto selektora… da se kali malo, pa ako Krstajicu bude lose islo u Partizanu onda da Milosevic proba da ucini nesto. Mozda je jos bolja opcija da Bata Mirkovic privremeno preuzme reprezentaciju a da mu Milosevic bude pomocnik tako da prodje kompletan trenerski put pre nego sto postane trener Partizana.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.