Selektor Hrvatske ljut posle poraza: Zašto je dozvoljeno da se udara naš golman?

Ostavite komentar


  1. Sjajni Zlatko Dalic.Naravno da se krenulo u forsiranje Argentine penalom,jer tako je najlakse steci prednost i to je tema za upotrebu ubuduce.Oprezno sa penalima!!!Sve cestitke Hrvatskoj momcadi,idemo za 3.mjesto.

  2. Dalicu, vas tim u poslednjih 11 utakmica na SP ima samo jednu pobedu, protiv Kanade. Neverovatna sreca vas je pratila. Niko na svetu ne moze da ospori penal i to rusenje igraca sa loptom u sesnaestercu

  3. Potpuno besmislena prica i kukanje. Penal cist kao suza. Sto se kaze za udzbenike. Reprezentacija koja je sa jednom pobedom do sada stigla do polufinala, zaista ne zasluzuje vise.

  4. kao što U medjunarodnom pravosudju za Hrvate vaze blaza pravila nego za Srbe, tako i sinoc za vas … nije bilo U planu da pobedite. Dovoljno vam je i ovo, puna kapa.

  5. Zamalo da pobede, ali je golman bio udaren više puta. Kako nerealno i pretenciozno stanje uma. Osim Modrića nije bilo nijednog igrača koji je zaslužio da igra polufinale SP.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.