Selektor odbojkašica Srbije: Pravili smo greške koje nikada ne pravimo, ali važno je da smo u polufinalu 1Danijele Santareli. Foto: EPA-EFE/Roman Zawistowski

Selektor odbojkašica Srbije Danijele Santareli rekao je posle meča u kojem su njegove igračice pobedile domaćina Svetskog prvenstva Poljsku (3:2) i plasirale se u polufinale šampionata da nije zadovoljan partijom svog tima.

„Velika bitka i važna pobeda, ali nisam zadovoljan kako smo došli do trijumfa. Igrali smo dobro u prvom i trećem setu, ali ono što se dešavalo u četvrtom setu je neverovatno. Možda zbog atmosfere u dvorani ili zbog važnosti meča moje igračice napravile su deset grešaka koje nikad ne prave“.

Italijanski trener je dodao da njegovu ekipu očekuje težak protivnik u polufinalu.

„Propustili smo priliku da se se sve završi brže i lakše, međutim, to sad nije važno, ono što je važno je meč protiv Amerike u kome je velika razlika između poraza koji ne donosi ništa i pobede koja može da donese najveći uspeh. Nadam se da će igračice uspeti da se odmore, jer moj tim i ja nećemo moći – pred nama je posao da pripremimo meč protiv jedne od najboljih ekipa na svetu“, rekao je Santareli.

Polufinalni duel između odbojkašica Srbije i SAD igra se večeras od 20.20 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari