Sergej Trifunović: Luka Modrić je najveći igrač rođen na ovim prostorima, i jedan od najvećih ikada na svim prostorima

Ostavite komentar


  1. Za Modrića možda i nisam siguran, ali što se tiče reprezentacije- sam vrh svetskog fudbala. I to je činjenica, a ne moje mišljenje.

  2. Mali je Modrić u odnosu na Dzaju a tek Šekularca mali ,ovaj Sergej im se ,,cepi,, ulizuje.

  3. Imali su Hrvati jednog Zebeca Ali ne bi oni tog Jugoslovena ni da pomenu ,jer I’m treba nova istorija fudbala u njihovoj banana drzavi. U svakom slucaju na terenu daju svoj maksimum a hrabre prati sreћa. Biћe zanimljivo poшto sad idu na megdan Mesiju kome ova titula u karijeri nedostaje. Toliko o Modriћu.❣️

  4. Delimično se slažem sa Sergejom.Krivo mi je što smo mi loše prošli ali šta je tu je.Bravo za Luku i “ vatrene“.Luka je neverovatan “ otrovnica“ od igrača.Dali je najbolji sa ovih prostora? Svakako jeste jedan od najboljih.To vam je kao rasprava o lepoti žene , stvar je ukusa.Ko je najbolji u košarci? Dražen, Jokić, Dončiiiić,Divac itd .Vrlo teško za odgovoriti.U svakom slučaju još mnogo uspeha Luki i momcima.RESPEKT.

  5. Sergej je predlogom da reprezentacija Srbije uvodjenjem psihologa u strucni tim pokazao koliko zna o fudbalu a i o moci psihologa

  6. Ako mama kaze onda je tako …mostarske akcije ruse Hram a glumac principe fudbala…

  7. Apsolutno se ne slažem sa popularnim glumcem, mada naravno svako ima svoje mišljenje. Po meni nije najbolji ni u Hrvatskoj svih vremena , gde su Šuker, Boban, Prosinečki… Ima sreće da je u Realu imao dva sjajna partnera u vezi, a i u Hrvatskoj gde Brozović i Kovačić pretrče kilometre da bi on mogao da kreira. O našima kao Piksiju, Savićeviću itd ne pričam. A tek bi bilo neukusno pričati o starijim
    generacijama kao Džaji, Šekiju…mojim ispisnicima. Sergej je mladji, pa mnoge nije ni imao prilike da gleda.

  8. Slazem se! Ovo pre 30 god se nije ni zvalo fudbal i ne lici na danasnji fudbal gde svaki igrac ulaze u sebe max i danas su svi profesionalni. Pre, radi u fabrici prvu smenu i ide posle na utakmicu i takve Maradona nanize i postigne gol. Maradona se danas ne bi video na terenu. Zato je danas najteze doci do rezultata u fudbalu. Svi ga igraju, svi ulazu. Modric je definitivno genije igre u milionskoj konkurenciji.

  9. Kaze neko, imali su oni svog Zebeca, za koga su Rusi rekli: Dajte nam Zebeca – bicemo prvaci sveta. Imali su i Bernarda Vukasa. Imali dosta njih. A imali su, zasto to ne reci, i velikog VLADIMIRA BEARU.

  10. Jedan od bolji na svijetu treba gledati realno jer covjek igra uvijek dobro zato je u Real Madridu

  11. Када човек који је далеко од фудбака прича о великим фудбалерима, испадне смешно. Исто као када бих ја казао за њега да је нај глумац свих времена.

  12. Koji magarac,tuđe je bolje
    Đajić,Pižon,Šestić,Savičević,Stanković,Piksi, Sušić,Katalinski a da ne spominjam stariju generaciju

  13. Upravo sam ovakvu recenicu izgovorio pre 2,3 meseca na poslu,posle cega je kolega iz topa izjavio „a nas Mitrovic“.Razrogacio sam oci i bio bez texta.

  14. Koliko je meni poznato Luka je srbin iza biokova’i pola reprezentacije su im srbi,a kuca mu je razriusena i opljackana video sam na tv hrvat snimio,bas mu je hrvatska zahvalna

  15. Ima nas koji smo podosta ranije rodjeni, pa tako i vise pamtimo. Modric je jedini koji je u svetskom rangu poneo neke titule, ali to ne znaci i da je najbolji FUDBALER… Postojali su: Jerkovic, Osim, Sliskovic, Milutinovic, Bobek, a o Sekularcu da i ne govorim. On je bio u Jugoslaviji ono sto je bio Ronaldinjo u svoje vreme,- virtuoz sa loptom ! Da je bio disciplinovaniji i ozbiljniji, a ne soumen, kakv Modric kavi bakraci. Modric je dobar fudbaler srednjeg reda tj vezni i nista vise od toga. Niti posebnog driblinga, niti suta, a kakvi igraci privlace publiku? Shoumeni sa loptom, sto je bio: Osim i Sekularac !

  16. Sergej je više nego u pravu. Luka je veliki igrač i još veći borac koji „gine“ za svoju repku. Kapa dole.

  17. Tko je jedini igrač ovih prostora proglašen najboljim igračem svijeta? Jedan jedini, Luka Modrić. Sve ostalo su kompleksi, zavist i mržnja

  18. ko bese sergej?oklen je on?koja ga je poplava donela u srbiju?glumac…hahaha ..politicar u tudoj zemlji,fudbalski strucnjak-analiticar hahaha….ili naturalizovani hrvat……

  19. @[email protected]
    Njihova „banana država“ je:
    1. članica NATO
    2. Članica Evropske Unije
    3. Članica EURO zone
    4. Članoca Šengen zone

    A tvoja kikiriki država? Nije čak ni ruska gubernija. Nemaš čak ni elemente državnosti niti ingerencije na.celoj teritoriji… E moj Srbine.

  20. Svi navedeni igraci zvezd ne mogu da ciste cipele Modricu,10 godina glavni igrac Reala,trofei ,najbolji igrac na svetu na SP(vrlo moguce i drugi put),pocast koji ni jedan igrac nije dobio uRealu,da moze ostati koliko zeli sa 37 godina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.