SNS kadrovi ruše Bajatovića?

Sukobi članova uprave FK Vojvodina bliskih dvema vladajućim strankama

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. zabranimo fubal 10g, a na budzetu zauvek.prodajmo stadione, pretvorimo ih u nesto drugo..ili atletika i sl.., fudbal iscrpljuje ovu drzavu.roditelji nedajte da vam deca treniraju i trce bore se …da bi gubili prodate utakmice.

  2. A ja imam informaciju od brata koji radi u Srbijagasu-Tehnogasu da je osnovni sukob oko ruskog uticaja na Srbiju preko energetike. Vucic je morao po nalogu iz Amerike da za ministra energetike postavi njihovog coveka/zenu Mihajlovicku koja ce da izgura Ruse iz gasne mreze Srbije, odnosno da se odstrani SPS kao produzena ruska ruka.

    I gle, ja ovog puta podrzavam SNS u istiskivanju Rusa iz Srbije jer njihovim odlaskom mozda i nesto bolje krene za Srbiju. Vrlo lako ce posle toga otici i SNS i doce kakva takva demokratija.

  3. Dokle vise politika i sns u svakoj serpi, jos malo ce i fudbaleri morati biti clanovi sns da bi igrali fudbal, kao radnici da bi negde radili

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sport

Naslovna strana

4. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.