Španija odbila simbole Kosova, Uefa primorana da menja domaćina

Ostavite komentar


  1. Nisu to simboli Kosova. To su simboli jedne velikoalanske tvorevine koja zloupotrebljava srpski naziv „Kosovo“.

    1. A, čiji bi interes trebalo da brani Španija? Možda američki? Bože kakvo „neprirodno“ ponašanje Španije, zar ne? Smešni ste ljudi. Srbija nije priznala tzv. Kosovo i neće nikada. Ovi kvazi pregovori su nam natureni kao i oni u Rambujeu. Srbija je ovaj put statirala, da ne bi upala u postavljenu zamku. Zar mislite da su naši pregovarači toliko glupi da ne shvataju o čemu se radi?

      1. …mislim da su nasi pregovaraci toliko glupi. Dovoljno je da se setim onih 5:0 i sve mi je jasno. Nasi vajni pregovaraci ni nemaju platformu za pregovore, a kamo li potencijal za iste.

        1. Naši “pregovarači” to si lepo rekao!”Pregovarači” su Ivica Miljacka Dačić i Marko Gebreselasije Djurić.
          Nažalost,nemamo diplomate!
          I ne samo da su dovoljno glupi nego su i previše poslušni.
          Pametnom dosta.
          Mislim da i ti sa takvom logikom imaš potencijal “pregovarača”.
          Ostaje pitanje da li si vičniji pevanju ili trčanju?

          1. @1984
            A sto se ti ne prijavis da vodis pregovore ili da predvodis opoziciju ili gradjanske demonstracije ako si vec tako jako pametan i sposoban? Sta te tacno sprecava?

      2. Ne Zorane, ne mislimo da su glupi, mislimo da su pohlepni i gramzivi i korumpirani i da rade za strane interese, a ti pojedi taj sendvic i mani se ove stampe, nije to za tebe, bolje listaj informer

        1. Neću reći šta Vi treba da pojedete jer bi to bilo nepristojno, a ja sam oduvek vodio računa o svom rečniku. Uostalom, ne treba se mešati u tudje jelovnike. Ovi naši političari, ili politikanti, svejedno, možda su korumpirani, možda su gramzivi, ružni i nikakvi ali, do sada su uspevali da pariraju pravarama koje kreiraju Albanci i oni koji su nas u njihovo ime bombardovali da bi im danas na srpskoj reritoriji pravili državu. Gotovo sam siguran da ova, kao ni bilo koja sledeća vlada, NEĆE SMETI da prizna ovu kvazi državu. Informer ne čitam jer sam uvek zaobilazio g…a u širokom luku. Čini mi se da ste Vi negde ugazili i, možda se opoganili. A sada pojedite i Vi taj Vaš obrok i uživajte.

          1. Vidi se Zorane da ste SNS clan. Nekulturni ste, nevaspitani i zadojeni politikom lazi i prevare koju vam vas vodja servira. Prijatno!

          2. Ako pročitate komentar Vašeg saborca i istomišljenika, moj odgovor apsolutno odgovara njegovom načinu razmišljanja i govora, kao i pisanja. Nisam član SNS-a, a mogao sam da budem, ali, sasvim sigurno nisam, i neću biti, član ove bulumente, koja se valja ulicama Srbije bez ikakvog cilja osim, da „utucava“ vreme glumeći velike pobornike „obešenjačke“ demokratije.

          3. Moram priznati “Zorane” da ste dosta načitani za bota.
            Sigurno ste pročitali sabrana dela Dr. crvenog Vojvode Vojislava Šešelja.
            Iako “pazite” na svoj rečnik dosta ste prosti i veoma uvredljivi.
            Moguće da još uvek niste evoluirali iz Radikala u Naprednjaka.
            Ne brinite to je prirodna tranzicija kod većine ljubitelja Šešeljeve literature.
            Budimo ljudi “Zorane” iako smo Srbi!Ko tebe kamenom ti njega sendvičem!

          4. @Zoran Knežević Vaši komentari na ovom portalu ukazuju na to da ste Vi klasičan primer pasivno agresivnog kvaziinetlektualca, puni neargumentovane osude neistomišljenika.
            Prvo – ne možete biti član protesta („bulumente“), jer to nije nikakva organizacija, možete biti samo njihov deo. Drugo – imate li bilo kakav argument za „…koja se valja ulicama Srbije bez ikakvog cilja osim, da „utucava“ vreme glumeći velike pobornike „obešenjačke“ demokratije…“. Treće – ne možete očekivati da Vas bilo ko shvati ozbiljno ako odgovarate sa „…moj odgovor apsolutno odgovara njegovom načinu razmišljanja i govora, kao i pisanja…“.

      3. Srbija nema pregovaracki tim (koji nije ni potreban posto se sa teroristima ne razgovara) – a ovaj prvorodjeni sto ‘pregovara’ je kriminalac i lopov koji treba da odgovara za vele-izdaju drzave i krsenje skoro svih tacki Ustava!

    1. Nikola @ Sport je donekle i politika. Priznale su dzudo a fudbal ne.Fudbal (odn nogomet) je vazniji sport.. Politicari iz Bgd su svesni toga (potovovo Daca-koferce) poreklom iz zabacenog sela Zrze na Kosovu,koji se svim silama trudi da se trenutno ne prizna njegova bivsa pokrajina odn sada
      samostalna republika – Kosovo. Samostalna je postala zahvaljujuci upravo suludoj i usko/trasiranoj politici Dacicevog SPS i umivenih SNS radikala.
      Bice toga jos…. u zemlji Srbiji.

  2. Mene interesuje kakvo će objašnjenje dati ova vlast kad prizna Kosovo, državama koje ga nisu i neće priznati. Tu mislim prvenstveno na Rusiju, Kinu, Španiju.

    1. Vlasti (sadasnje ili one ranije) su naduvale znacaj Rusije ili Kine,po pitanju Kosova, iako mnogi tamo ne znaju gde se nalazi ni Srbija ni Kosovo.
      Imaju oni tamo vaznijih problema od ovih sa juga Evropa i Balkana, s`tom razlikom sto bacuske svaki patriotski napor Srbije debelo naplacuju od nje, znajuci da je Kosovo susedna drzava Srbiji,sa kojom Srbija gresi sto nema dobre odnose sa njom.. .

      1. Kako su to Rusi naplatili podršku Srbima? Car im je stradao zato što je ušao u rat za nas a nije morao.

        1. Koji ruski car je stradao zbog Srbije ?? Careve rusija nema preko 100 god. (od 1917 gos). U sadasnje vreme (od raspada ex-Yu), svako dizanje ruku rusa u Savetu bezbednosti Ujedinjenih Nacija (UN) po pitanju Kosova (pogotovo) a i Bosne, kosta Srbiju (u grubim ciframa) po 1 milion eura -davanja u bescenje bacuskama naftnu industriju Srbije (NIS), kupovanje skartiranih rezervnih delova za vojsku Srbije,kupovanje ruskog gasa po vecim cenama od one koja se prodaje „mrskim“ susedima …itd.

          1. Sibirski pejzazi – „Koji ruski car je stradao zbog Srbije ?“
            E moj druze. Malo istorijsku citanku za drugi srednje u ruke ne bi bilo na odmet. Ruski Car Nikolaj II je objavio rat Austro-Ugarskoj zbog Srbije. Rusija je usla nepripremljena u taj rat. Taj rat je izazvao nezadovoljstvo u slojevima ruskog drustva koje je dovelo na vlast boljsevike. A izgleda da treba da te podsetim da su boljsevici streljali kompletnu Carsku porodicu.

    2. A šta misliš zašto one nisu priznale?
      Imaju one svoje probleme koje su veće od naših,nije što oni nas podržavaju već imaju vuk u njihov dvorišta.

  3. Katalonija, pogotovo Baskija su starije od Spanije, slicno Kosovu od Srbije.
    Tesko je priznati ono,sto je starije od tebe -bez obzira kako se stanovnistvo izjasnjava na tim tim podrucjima. Spanija ce ovo nekako prevazici -Srbija nikako. Stradace narod koji nema veze sa ovim.Pogotovo narod Srbije -koji moze da zivi i bez Kosova, koje vise sluzi politicarima iz Bgd nego njima.

    1. Moronu siprarski, kako Kosovo i Metohija mogu da budu stariji od Srbije kada su sami Srbija? Samo pobednici pisu istoriju a siptari nisu pobednici ni u hednom slucaju. A pro po toga Danas verovatno nece objaviti moj komentar, kao sto je objavio siptarski, ali ce barem moroni koji rade protiv svoje drzave bar biti upoznati sa mojim misljenjem. To nema veze sa garniturom na vlasti i njihovim botovima vec samo sa misljenjem prosecnog, apoliticnog srbina.

      1. Kad i koga ste vi pobjedili vi nikad nečemo doči pameti.Hrvatsku oluju svaka zemlja i svi na srbiju i biče mira u ballkanu

        1. A koga ste vi Albanci pobedili? Nikoga? Na Kosovu ste doziveli debakl, u Makedoniji isto, NATO vam je spasavao g.ce. Uvek ste se provlacili iza okupatora, od Turaka do danas dok ste sami nepsosobni pertlu da zavezete. Pazi samo da vam ne odu Amerikanci, pa da vidite protiv koga ce se udruziti Srbi, Grci i Makedonci.

      2. Hiper realisto, to i jeste problem što je prosečan Srbin apolitičan, i što prosečnog Albanca zove „moronu šiptarski“, i što novinare koji rade svoj posao naziva „moronima koji rade protiv svoje države“. Sve u skladu sa našim „prosečnim“ čojstvom, junaštvom, osećajem za pravdu, verom u Boga, …

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.