„Potporni stub grandiozne karijere i njen remetilački faktor“: Ko je opomenuti Srđan Đoković, otac teniskog maga Novaka?

Ostavite komentar


  1. Novakov otac nije ulagao u obrazovanje. Njegov cilj je bio da od vlastitog sina napravi masinu za pravljenje novca, a to je na neki nacin zlocin prema vlasitom detetu. Sem u Srbiji, cela porodica nije rado vidjena nigde na svetu. Sem u Srbiji, Novak, iako najbolji igrac, nigde nema mnogo ljubitelja sto takodje moze zavaliti vlastitom ocu.

  2. Olgice, svaka rec koju ste napisali je na mestu. Novak ga je izbacio sa jednog Wimbledona, moguce da ce i sada morati da ucini isto. Niko mu nije vise pomogao i vise odmogao od rodjenog oca. Kakva uzasna sudbina, zar mora i on da prodje kao Jelena Dokic, zao i je te dece.

  3. Ovaj čovjek pravi, veliku, štetu svom sinu, porodici i državi Srbiji.
    Postovanje koje je Novak stekao u svijetu, a i on, svojim sadašnjim ponašanjem će da bacci u blato i unizi sav trud i uspjeh.
    Vaspitanje, obrazovanje i kulruŕa dolaze do izražaja

  4. Srđan je jedan primitivac i ne treba pridavati posebnu pažnju bilo čemu što on izgovori ili učini.

  5. Čovek ne razmišlja o svojim postucima i koliko će štete to naneti Novaku. Osetio se čovek važnim, da je i on zvezda…
    Žao mi je Novaka, mnogo. Bojim se da ga ovo ne poremeti.

  6. Kada si u Rimu vladaj se po rimskim običajima.Ovom čoveku to nije jasno i pravi štetu Novaku a cela nacija gori od želje da dobije ovaj turnir.

  7. Šta li bi rekla roze kokoška sa Pink-a za Novaka i Novakovog oca, s obzirom da je poreklom sa Kosova i da ga je napustio da bi došao u centralnu Srbiju?

  8. Srdjane, ja sam za prepostenu Hrvaticu Dijanu.
    Stidis li se Srdjane, rodila ti je troje dece.
    Sta radiš Srbiji, Kalemegdanu, Fruskoj Gori???
    Nema razlike izmedju tebe I Karica, krvopije.
    Zasto se ne vratite na svoju dedovinu?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.