Srpski trener čestitao rođendan Putinu, pa dobio otkaz: Živi dugo Vladimire, Srbi i Rusi braća zauvek

Ostavite komentar


  1. Ne prijatelju, pobrkao si lončiće. Rad za privatnog poslodavca nema veze sa demokratijom i slobodom govora. Svaki poslodavac ima pravo da definiše pravila ponašanja zaposlenih, ukoliko se pravila ne kose sa postojećim zakonima o zapošljavanju i diskriminaciji.

    Kao trener kluba ti si javna ličnost koja zatupa privatni brend. Ako vlasnik smatra da ti svojom javnom delatnošću ugožavaš njegov brend, ima apsolutno pravo da te otpusti.

    U prevodu, niko te neće zatvoriti zato što si nešto rekao, ali ono što si ti rekao očigledno ima svoju cenu koju si platio zbog svoje gluposti i neznanja.

  2. Zzz, 09. oktobra 2023. u 19.33
    Misliš da možeš nešto slično ovome, objasniti zadrtim putinoljubima?

  3. Sad si treba postaviti nekoliko pitanja: Jel bilo neophodno? Šta ti je to trebalo da javno čestitaš rođendan osumnjiceniku za zločine kojeg boli patka za tebe a on će od ovog svakako praviti sebi političke poene. Jel vredelo?

  4. Najbolje idi sada kod Putina, pa da u praksi vidiš šta je sloboda govora, pogotovo, ako se protiviš ruskom napadu na Ukrajinu.

  5. Estonija je bila na strani nacista u 2. svetskom ratu. Očigledno da su i danas takvi.

  6. Dokle ide ta mrzna prema hriscankom narodu
    Pa tije van svake pameti
    Josce zabraniti hriscanskom narodu da udise i zrak
    Zivio predjednik

  7. @zzz čoveče, da li si ikad pomislio šta je to čojstvo. Tebi je ta reč verovatno velika nepoznanica, i u govornom i u duhovnom smislu. Treneru, ma gde bio bićeš viši i veći od ovih duhovnih naka*a

  8. Opa-Informer virus se stvarno zapatio u Danasu-pa,majku mu-jel se kaže i.piše-čestitci ili čestitki?Trk po gramatiku,pa proveravajte

  9. Pa šta, sprega sporta estrade i mafije. I mnogi naši sportisti se klanjaju pred tiraninom, pa šta imn“fali“

  10. Da, to jeste sloboda govora ali bi trebalo jasno i glasno reci i ko nije za nikakve cestitke vec za dugu robiju. Zlocinci ce odgovarati svakako.

  11. Nesto nisam primetio za 11 godina ziveci u Moskvi. Trener ocigledno ima problem.

  12. Не, ви сте побркали лончиће. Газда не може да контролише приватни живот и поступке својих запослених који нису у вези са њиховом професионалном активношћу. Ничији радни статус не сме да зависи од тога за који клуб навија, да ли више воли плавуше или црнке, да ли је вегетаријанац или месојед, коме је честитао рођендан а коме није.

  13. Odlicno, i ja bih mu dao otkaz, to je kao Hitleru cestitati rodjendan 1943, a zivis i radis u Londonu, dosta srpskog ulizivanja ruskim zlocincima

  14. U Estoniji je krajem 19.veka bilo pismeno oko 80% ljudi, dok je u ostaloj i prilično zaostaloj Rusiji u to doba bilo pismeno oko 15% ljudi, a i danas postoje prilične civilizacijske razlike između ta dva sveta, na štetu Rusije, podrazumeva se.

  15. On je, ocigledno, hteo da dobije otkaz. Inace, svako ko imalo prati politiku zna koliko su Estonci propatili pod Rusima, a, nazalost, kakav antagonizam prema njima gaje!

  16. Znači svaki naš sportista koji u budućnosti komentariše Kosovo je Srbija!
    Biće isključen iz Zapadnoga sveta …
    To je sloboda govora i Demokratija.

  17. Možda estonci-kao Veliki narod, dogodine, „kolektivno“ čestitaju gospodinu Putinu rođendan?!

  18. A šta ako nije glup, ako je to uradio ocekujuci takvu reakciju nacistickog pislodavca, ako mu je bilo muka od njih. Pri tome naravno mu sleduje prema ugkvoru isplata nadoknade koja mu odgovara. I ko je onda glup.

  19. @profesorka

    Naravno da je hteo da izazove reakciju kakva se i dogodila!
    Bez posla ostati neće. Može samo bolji da dobije. Ne kod nacista, naravno.

  20. И ја сам честитала председнику рођендан, и добила одговор из Кремља!
    Да нам Бог поживи Владимира Владимировича!
    Пљујте, бештије, само напред…

    С нами Господ!

  21. Na zapadu vec duze vreme traje sizofrenija protiv vsega toga sto je Rusko.
    To je vec odavno postalo toliko i smesno i zalosno.Najveca umetnicka i naucna distignuca koja se primenjuju u praksi vise decenija sada se zabranjuju na zapadu samo zato sto je Rusko. Ovi na zapadu i nisu toliki problem.
    Problem je ova nasa,domaca, izdajnicka peta kolona koji su naslednici njihovih oceva i dedova koji su verno sluzili fasizmu na nasim prostorima.Cim ojaca fasizam u Evropi i oni su veoma glasni u svojim komentarima.Trebalo je uvek boriti se i protiv okupatora ai domacih izdajnika.
    Nazalost to je tako i danas koliko vidim.

  22. Divno je to sto je uradio a njihova “ demokratija“ i “ sloboda mišljenja i izjasnjavsanja“ sada se pokazala u pravom svetlu. Koliko su licemerni da je to grozno.

  23. Po nekim komentarima, svatko tko ne obožava Ruse i Srbe je nacista i fašista. Jadno i bijedno kad se nema srgumenata.

  24. Rusi braca- to je samo farsa i prodavanje magle…
    Pa tebi dizel 214 din a oni imaju nafte i gasa da u Srn kroz cesme tece.
    Eee moj glupi narode

  25. Što bi ova čestitka bila gora ili bolja od „demokratskog“ paljenja Kurana u Švedskoj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.