Jedan jeo sendvič, drugi pozivao na „privrženost i lojalnost Vučiću“: Ko i šta čeka Nikolu Rađena u SNS sportskoj porodici?

Ostavite komentar


  1. Najmanji zajednički sadržalac im je da su „pukli“, nisu u sojim karijerama zaradili koliko su očekivali ili su pogrešno „investirali“ i sada imaju priliku da SVE isprave za naše pare, pa ih vi pratite i podržite…

  2. Lazeticu, svaka ti cast. Hvala ti, i ne samo tebi vec i drugim sportskim „zvezdama“… Tvoj poziv upucen sa visina loptacke slave /doduse bivse/ da glasamo za pravu stranu usledio je u pravom trenutku… I doprineo da shvatimo i odlucimo se za pravu stranu. Sledimo tvoja uputstva, i glasamo za pravu stranu – SRBIJU PROTIV NASILJA!

  3. SNS-u odgovaraju ljudi kao sto je Radjen koji nemaju bas zadivljujucu proslost.Jedini komentar za njega i jos neke koji su pristupili SNS-u je „Nasle zakrpe vrecu“.

  4. Nažalost većina našeg naroda i naroda na Balkanu pripada najvećoj grupaciji,
    POLTRONIMA i tako vekovima unazad.

  5. Nisu baš oni svoji ako im ne smeta Savamala,Krušik, kineska okupacija , prodaja zemlje , vode i vazduha,kriminal i korupcija, ubistva u školi i u Mladenovcu, arapi sa jatom, kumovi sa lamborđinijem i bentlijem , reke u kanalizacionim cevima, stanje un elektroprivredi posle jakog kadra iz pečenjare, triput skuplji kilometar auto puta od najtežeg u okolnim zemljama, itd,itd, itd.
    Svi su jado i bez obraza. Pih.

  6. Sportisti grade zidaju neki peru nečije parice.Boli njih za AV keš keš je bitan.Setite se Divca,beše nam drago za podršku dok nije kupio Knjaz.Meni je bitniji Ljubivoje Ršumović na kojoj je strani,jer smo uz tu gromadu od čoveka svi odrasli.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.