„Šta su ljudi očekivali, da pobedimo Brazil i igramo finale?“: Dragan Stojković o „histeriji“ i „vređanju“ pred odlučujući meč u Kataru

Ostavite komentar


  1. A ti kao nisi ocekivao? Trener je uvek kriv, cak i onda kad igraci ne odigraju kako je on zamislio. Kriv je jer nije uspeo da ih „natera“ da odigraju onako kako je zamislio. Ocigledno Piksi nikad ne okrece prst prema sebi, uvek upire prstom u nekog drugog.

  2. Tu se ne igra „stoni“ fudbal. Mora da se trči. NIko im ne bi zamerio da se videla želja i htenje, agresivnost. Ništa od toga, čista rekreativa.

  3. Dobro ako ste ocekivali da ostanete u grupi i da se vratite s jednim bodom, sledeci put tako recite.

  4. Ti si to očekivao, kao hteo si da budeš džek i pobediš Brazil, a sad kad si dobio po nosu, stavljaš tvoja očekivanje kao narodna. Dostojno najgoreg (u srbiji su to najistaknutiji) pilitičara.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.