Stanković: Ja sam kriv

Trener Zvezde razočaran zbog eliminacije svog tima iz Lige šampiona

Ostavite komentar


  1. Sve namesteno, nije on kriv vec je Vucic namestio da Zvezda ne prodje dalje da ne bi isla na Dinamo i tako izazvali moguc drzavni udar i puc na drzavu.
    Sve se radi smisljeno i oprezno, sporta vec odavno nema.

  2. Ako si kriv onda si kriv sto 80% igraca nije u formi: neprecizna dodavanja ili saplitanje u izglednoj prilici, iz prilika bez pritiska protivnika samo jedan ozbiljan sut u gol dok ostali preko gola nekoliko metara

  3. Svaka čast Dekiju na sjajnoj karijeri fudbalera,ali kao trener nema ama baš nikakvog iskustva,da bi ga stekao meni je logično da prvo krene sa nekim nižerazrednim klubom,pa onda na viši nivo ako je pokazao kvalitet itd. Najveća krivica je na onima koji su ga postavili za trenera Crvene Zvezde,koja predstavlja jednu vrstu institucije u našem fudbalu,tako da je potpuno neozbiljno za trenera takvog kluba postaviti neiskusnog i nedokazanog trenera,a Dekijeva krivica se ogleda u njegovoj hrabrosti i neutemeljenom samopouzdanju da preuzme Crvenu Zvezdu…a,Deki,kriv si za isoadanje jer jednostavno još uvek ne znaš taj posao kojim se baviš.

  4. Sta reci, kakva drzava takav i fudbal. Svuda se klubovi privatizuju, a samo kod nas se cuvaju u vlasnistu drzave i cekaju da im ona nesto da, a kako im daje vidimo i sami. Spori, nemotivisani i dotrajali igraci. To je realnost naseg fudbala.

  5. Ti si kriv i idemo dalje, ko Vučić na poligraf, i nikome ništa, jel te nije ni malo sramota da te izbace moldavci?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.