Stanković: Ja sam kriv 1

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je posle utakmice u Tiraspolju da preuzima odgovornost za eliminaciju svog tima iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi stručnjak srpskog šampiona nije odgovorio na pitanje da li je zadovoljan igrom svojih fudbalera.

 

– Ovo je moj najtužniji poraz. Mogu da budem tužan, a ne razočaran. Odgovornost je na meni i ako treba krivac, to sam ja. Ja sam birao, menjao, uigravao ekipu. Još mi je vruća glava, bolje je da prespavam i da vidimo šta ćemo dalje – rekao je Stanković, a zatim dodao da je njegova ekipa imala šansu za plasman u plej-of.

– Da smo imali neku šansu, imali smo. Primili smo gol iz prekida, to smo dosta radili. Igrali smo dobro u drugom poluvremenu. Šta god da kažem, rezultat je priča za sebe. Fudbaleri brane boje Crvene zvezde sa ponosom.

Trener Zvezde izjavio je da ga igra protivnika nije iznenadila.

– Igrali su manje-više isto kao i pre utakmica sa nama. Direktno, svaka lopta je išla preko nas. Napravili smo par akcija koje su bile dobre. Ne mogu da kažem da sam iznenađen, detalji su u putanju. Ne mogu ovako vruće glave i tužan da dam pravi odgovor.

Stanković je otkrio da je najbolji igrač Zvezde Aleksandar Katai igrao povređen u Tiraspolju.

– Katai nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, bio polupovređen. Riskirao je da ostane dva-tri meseca van terena. Kada kažem da me je neko razočarao, kažem da me razočarao kao čovek. Ja sam taj koji stoji ispred njih i nema razloga da se njima zamera. Da se prošlo dugačije bi se pričalo. Biće teško, biće, pokušavam da budem iskren do kraja. To je to – zaključio je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari