Stanković: Poveli pa se ušuškali 1Dejan Stankovic foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT foto STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su pobedili Spartak 3:0 (1:0),zabeležili četvrti trijumf u nizu i održali ritam u trci sa večitim rivalom. Brzi gol Rodića u 9. minutu umnogome je olakšao posao, Ben je pogotkom u 46. gostima ubio svaku nadu, a još jednim u 73. stavio šlag na tortu.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan pobedom, nije ovo očigledno bio meč na kome se očekivalo išta više od rutine.

„Postigli smo na vreme gol, ušuškali se, ali i to je legitimno. Drugo poluvreme je bilo fenomenalno, drago mi je što smo meč završili sa tri bonusa. Čekamo i Nikolića da se oporavi i još neke igrače. Sanogo je prihvatio na svoj rizik da bude na klupi, ali nije spreman. Riskira da obnovi povredu, pokazuje koliko je veliki“, rekao je Stanković.

Prvi stručnjak gostiju Vladimir Gaćinović naveo je da je presudio timski kvalitet.

„U najmanju ruku egal smo bili u prvom poluvremenu, ali smo pali u nastavku. Poremetio nas je taj gol, raspao se sistem i bili smo nedisciplinovani, što nije naša odlika, a na sve to brinu me i neke povrede. Zaslužena pobeda Zvezde, držala je sve konce u svojim rukama“, rekao je Gaćinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari