Suma mora mnogo bolje

Trener Aleksandar Stanojević podvlači crtu ispod Partizanove polusezone

Ostavite komentar


  1. Gospodine Stanojeviću može Jojić da pretrči i 20 km umesto 12km koje pominjete ali od toga za Partizanovu igru nema nikakve koristi. Čovek je u odbrambenim zadacima nula, nije nikakv golgeter a i asistencije su mu bezopasne po protivnika (beskonačna dodavanja nazad i u širinu). Za razliku od njega Suma rešava utakmice. Kad god Suma primi loptu to je potencijalna opasnost za protivnika. Osvaja prostor, „lomi“ čuvare i stvara višak fenomenalnim driblinzima, njegove asistencije imaju oči i većina njih su gol šanse, sam daje golove… Upoređivati takva dva igrača, a naročito po tome ko je koliko pretrčao, je neozbiljno i diletantski. A što se tiče ocene koju ste sami sebi dali za prvi deo sezone (7,5 od mogućih 10), mogu samo da vas pitam da li vas nije sramota?

    1. Bravo za kometar .Porediti Jojica i Sume je smesno .Suma je doktor za fudbal i Savo je to znao kada je rekao – ni ne treba on da trci njemu treba da donesete loptu ispred gola dge je najbolji i najjace deluje . Ne treba da dozvole da ga izgube.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.