Suprotno uveravanjima s Marakane: Barak Bahar tužio Crvenu zvezdu do poslednje pare 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Izraelski fudbalski trener Barak Bahar (44), koji je prošlog leta doveden u Crvenu zvezdu kao glavni adut za njene narasle apetite u Evropi, ali se rastao s crveno-belima jer se nije proslavio, ćeraće se sa srpskim šampionom na sudu.

Sport Klub prenosi, pozivajući se na portal „One“, vodeći sportski sajt u Izraelu, da su tužbu podneli i Baharovi pomoćnci u Zvezdi Gaj Serfati, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid.

Bahar je presavio tabak preko svog advokata Morana Meirija.

Celokupni stručni štab zahteva sve do poslednje pare – i zaostale zarade i sve do kraja trogodišnjeg ugovora.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je uveravao javnost, naročito zvezdašku, da će se Baharu plaćati dok ne pronađe novi klub, jer je takav dogovor.

Kad su se pojavile slutnje da nikakvog dogovora nema i da je zaista na pomolu tužba, Zvezda je umirila poklonike saopštenjem u kojem se govorilo da nikakvog spora nema i da ga neće ni biti.

Izraelski sajt „Israelhayom“ je nedavno istakao je da je menadžer Baraka Bahara prilikom skalapanja dogovora insistirao da nema klauzule o raskidu i da Zvezda mora da plati sve doskorašnjem treneru, a to je milion i po evra po sezoni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari