Suprotno uveravanjima s Marakane: Barak Bahar tužio Crvenu zvezdu do poslednje pare

Ostavite komentar


  1. Црвена Звезда је уштедела адвоката да направи прави важећи уговор, не би коштао вероватно више од 10 – 20 хиљада €вра. Сада ће платити неколико милиона, тако је када неписмени Срби мисле да су измисли привредно право.

  2. Stizu racuni za struju I u njima je ugradjena I love za Baraka,sta je tri cetiri miliona evra za Narod srpski I Svetu Zvezdu!Bice I do 2100 trofej Lige Sampinjona!

  3. Da li je moguće da ste toliko naivni ? Ovu foru Terzić prodaje odavno. Otpusti trenera pre isteka ugovora bez klauzule o prevremenom raskidu, zaposli novog pod istim uslovima, ispltati mu posle tužbe pare koje bi mu i inače dao da je ostao da radi, naravno deo para uzme on. Ovaj ne radi neko vreme , a prima platu kao da je radio. I tako u krug sa svakim sledećim. Svi zadovoljni, sve ovce na broju, samo mi glupani koji verujemo da se fudbal igra zbog gledalaca, umesto da batalimo tu rabotu palimo se i dalje.

  4. Nadao se Zvezdan da u Srbiji niko ne cita izraelske novine 🙂
    Ne postoji ni jedna jedina stvar u bilo kojoj sferi zivota gde ova skupina kriminalaca koja je na vlasti govori istinu

  5. Terzicu plati.Ti si sa njim pravio dogovore pa te jevrejin zajebao.Plati i napolje iz Zvezde.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.