Sve zapaženija uloga Bogdanovića, Micić dao osam poena 1Foto: AP/Carlos Osorio

Bogdan Bogdanović ima sve veći doprinos u dobrim izdanjima Atlante. Hoksi su savladali Detroit u gostima 126:120, a kapiten reprezentacije Srbije je upisao 17 poena.

U odsustvu prve zvezde tima Tre Janga, Bogdan je na parketu proveo 34 minuta. Iz igre je šutirao 7 od 17, a trojke 3 od 11. Imao je i po tri skoka i asistencije.

Meč je prelomio Marej sa 32 poena, pet skokova i deset asistencija. Kod Detroita se istakao Begli sa 21 poenom i 11 skokova.

Sve zapaženija uloga Bogdanovića, Micić dao osam poena 2
Foto: AP/Nate Billings

Vasilije Micić je posle četiri vezana meča koja je proveo zakucan za klupu dobio šansu za Oklahomu kada su Tanderi obezbedili trijumf protiv San Antonija 123:87. Za 19 minuta nekadašnji MVP Evrolige je imao osam poena, što mu je najbolji poenterski učinak u sezoni, skok i četiri asistencije. Aleksej Pokuševski je dobio samo četiri minuta i za to vreme je došao do skoka i asistencije.

Gildžis Aleksander je sa 28 poena, šest skokova i pet asistencija predvodio Oklahomu, dok je kod San Antonija ponovo razočarao Vembanjama sa osam poena (šut iz igre 4 od 15) 14 skokova i dve asistencije.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari