Terzićevi "protesti" protiv sebe? 1Foto: Starsport

Nedeljni gest kašnjenja sa navijanjem od 20 minuta bio je pokušaj da se umire one koji traže radikalnije mere protiv uprave, uključujući i njegov odlazak iz kluba, tvrde izvori Danasa.

Zvezdan Terzić sve teže uspeva da se nosi sa nezdovoljstvom većine navijača Crvene zvezde, zbog čega je, prema nezvaničnim saznanjima Danasa, organizator iz senke nedeljnog protesta, kada su „delije“ na utakmici Superlige protiv Metalca ušle na stadion tek posle 20-og minuta meča.

Navijači crveno-belih saopštili su još u petak da će ostati ispred kapija stadiona prvih 20 minuta kako bi „iskazali protest za sve ispade i nesportske radnje pojedinih članova uprave kojima se degradira ime Crvene zvezde“.

Pošto iz njihove najave nije moglo da se razluči ni protiv koga se zapravo protestuje u upravi, kao ni šta je pravi cilj, da li se traže ostavke ili neki konkretni potezi vrha kluba, javnost i mediji nagađali su preko vikenda o čemu se zapravo radi. Pojedina tumačenja odnosila su se na to da je bojkot upućen protiv generalnog direktora Zvezdana Terzića zbog toga što je klupske prostorije okitio fotografijama predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa čak navodno i njegovog sina Danila, a druga da su navijači nezadovoljni finansijskim rezultatima i transfer politikom kluba.

Razlog za nemušto saopštenje i protest protiv ne zna se koga u upravi prema nezvaničnim saznanjima Danasa je upravo to što je Zvezdan Terzić dao vođama sa severne tribine nalog da naprave nedeljni gest kašnjenja sa navijanjem i tako na određeni način probaju da umire one koji traže radikalnije mere protiv uprave, uključujući i njegov odlazak iz kluba.

Opširnije u štampanom izdanju Danasa za 5. oktobar 2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari