Teška povreda Lazara Markovića 1foto Peđa Milosavljević Starsport

Krilnom vezisti Partizana polomljena ključna kost prilikom jednog pada na gostovanju Flori, zbog čega kapiten crno-belih mora biti hospitalizovan u Talinu.

Još nepotpuno spreman posle dužeg oporavka pd povrede trbušnog mišića, Lazar Marković počeo je današnji meč sa Florom na klupi za rezervne igrače, da bi šansu dobio u 56. minutu, ali nije se dugo zadržao na terenu. Napustio ga je pre kraja izgubljene utakmice u Talinu (1:0) i to tako što je iznet sa nosilima, zbog povrede prilikom jednog duela i pada na travu.

– Trpi velike bolove i moraće u bolnicu. On verovatno neće moći sa ekipom u Beograd. Ne može ni nogu da savije. Nadam se da će se sve završiti na tome da smo ga izgubili do kraja poludezone – bila je prva zvanična izjava povodom nemilog događaja od strane portparolke srpskog kluba Bilajne Obradović.

Izdanak Partizanove škole fudbala, nekadašnji član Benfike, Liverpula, Sportinga, Hala i Fenerbahčea, dao je oba gola u pobedi nad Estoncima u Beogradu, a sada neće biti u prilici da pomogne saigračima u biti ili ne biti bitki za evropsko proleće, protiv Anortozisa 9. decembra u Beogradu. Niti u preostalim mečevima do kraja jesenjeg dela prvenstva i Kupa Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari