Torino poslao ponudu za Marka Lazetića 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Da su na ceni bez obzira na konkretan doprinos timu, uglavnom mladi igrači, potvrđuje i poslednji primer 17-godišnjeg Marka Lazetića. Iako u prvom timu Crvene zvezde nije pokazao ni delić svog talenta, Torino je spreman da ga dovede na način da crveno-bele obešteti u iznosu do pet miliona evra.

Sportski žurnal piše da su „bikovi“ spremni da odmah na račun Zvezde uplate između 2,5 i 3,5 miliona evra i da kasnije, u zavisnosti od igara mladog Lazetića, doplate još nekih 1,5 miliona evropskih novčanica.

Zanimljivo je i to da je za Torino, svojevremeno, nastupao i Nikola Lazewtić, rođeni stric mladog Marka za kojeg je Milan prethodno bio spreman da „iskešira“ pomenutih pet miliona evra.

Rosoneri su letos bili zainteresovani, čak su se sastali Paolo Maldini, jedan od direktora u Milanu i Zvezdan Terzić ali do dogovora u tom momentu nije došlo.

Iako važi za velikog talenta; i što građom i fizikalijama ispunjava standarde neophodne za uspešnu karijeru u seniorskom fudbalu, Lazetić u prvom timu Zvezde nije čak ni nagovestio da može razviti potencijal koji nesporno poseduje.

Tokom jesenjeg dela prvenstva odigrao je 390 minuta za prvi tim crveno-belih i postigao svoj seniorski prvenac, u pobedi od 7:1 protiv Kolubare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari