Totenhem insistira na pozajmici Lenglea 1Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Klemon Lengle, centralni defanzivac Barselone, jedan je od igrača koji imaju šanse da napuste „Kamp Nou“ u letnjem prelaznom roku.

Francuz će teško dobiti veću minutažu sledeće godine i sve ukazuje da će morati da pronađe novu sredinu.

Pre nekoliko nedelja pojavilo se interesovanje Totenhema, a ovog petka portal ESPN je uverio da je engleski klub već pokrenuo kontakte sa Barsom kako bi zatražio pozajmicu francuskog defanzivca, koji ne ulazi u planove Ćavija Ernandeza.

Barselona preferira transfer kako bi ublažila tešku finansijsku situaciju kroz koju prolazi, ali informacije navode da bi prihvatiti i pozajmicu kako bi smanjili masu zarada prvog tima i bilo u stanju da ispoštuju limit koji je postavila LaLiga, budući da bi Totenhem bio spreman da preuzme platu francuskog štopera.

Kako piše Mundo Deportivo Lengle još nije odlučio da li želi da ide u Premijer ligu, a trener Antonio Konte bi mogao da ga pozove narednih dana i ubedi ga da se pridruži projektu „Mamuzama“.

Konte je ovog leta želeo da dovede svog sunarodnika Alesandra Bastonija iz Intera, ali njegovo angažovanje deluje komplikovano i neizvesno, pa bi se sada radije opredelio za pozajmicu Lenglea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari