Trener Crvene zvezde Miloš Milojević: Spremni smo za derbi, pobedićemo Partizan 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Miloš Milojević prvi put će voditi svoj tim u večitom derbiju kao glavni trener Crvene zvezde u utakmici koja se igra u sredu od 20.00 časova na stadionu Partizana.

Najavljujući duel sa crno-belima Milojević se najpre osvrnuo na činjenicu da sutrašnji rival nije dobro startovao u novoj sezoni.

Nemam što posebno reći pred ovakvu utakmicu. Poznajem kolegu Petrića i svestan sam da Partizan nije ostvario rezultate koji im po kvalitetu odgovaraju. Mi znamo šta želimo. Hoćemo da ostvarimo rezultat koji nama odgovara“, istakao je Milojević.

On se potom osvrnuo na status Ohija, koji bi uskoro trebalo da napusti klub iz Ljutice Bogdana.

Kada je reč o Ohiju, on je u karantinu, a da li će igrati na derbiju ostaje svima da dođu na stadion i vide. Za Kulibalija ćemo videti. Imamo potencijal da igramo i sa dva napadača i da tako napadnemo Partizan. Ohi, Pešić i Kulibali mogu da se uklope u sistem, ali nije važno ko će igrati, već napasti Partizan onako kako smatramo da treba.

Milojević je dodao da su svi igrači spremni za derbi.

Imamo još 36 sati do meča i ekipa će biti pripremljena na nivou koji treba da bude. Tim je i psihološki spreman za zadatke. Protiv Javora se videlo u drugom poluvremenu da ekipa raste i fizički i psihički i jasno je da se meč protiv Makabija zaboravlja. Ekipa je izuzetno radila kod prethodnog stručnog štaba. Tim je spreman i biće na maksimumu svojih mogućnosti.

Novi trener crveno-belih očekuje da njegov tim trijumfuje na stadionu u Humskoj.

Mislim da ćemo pobediti i to će biti rezultat ekipe, ukoliko se to ne dogodi, krivica će biti samo moja. Znam da će ekipa na terenu odgovoriti na način na koji treba i ja samo tražim podršku navijača za momke koji istrče na teren“, rekao je Milojević, a zatim dodao da dobro poznaje ekipu Partizna:

Gledao sam Partizan. Nije lako igrati u Humskoj. Imaju kvalitet. Dobri su u tranziciji i u prekidu. Rekao sam da poznajem Gordana i znam šta možemo očekivati. Jednostavno moramo fizički odgovoriti protivniku kao što to činimo i u svakoj utakmici.

Prvi stručnjak crveno-belih objasnio je i šta bi moglo da odluči pobednika 168. večitog derbija.

Presudna će biti borba za drugu loptu. Očekujem puno žara i intenziteta, ali i da moji igrači ostanu hladni u glavi. Mi imamo igrače koji sve to mogu da odrade i siguran sam da imamo kvalitet da sutra odgovorimo svim zahtevima“, rekao je Miloš Milojević najavljujući sutrašnji meč protiv Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari