Trener crveno-belih posle meča sa Borcem: Želim da Zvezda bude nenormalna ekipa 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 12. kola ABA lige u kojoj su crveno-beli pobedili Borac (86:57) da nije u potpunosti zadovoljan partijom svog tima.

„Utisci su mi i dobri i loši. Počeli smo dobro, ozbiljno shvatili protivnika i igrali smo kako ozbiljan tim treba da igra. Onda smo imali pad u koncentraciji, što ekipa kao Zvezda i igrači koji ovde igraju ne mogu sebi to da priušte. Time sam razočaran, ali danas smo uspeli da se vratimo na pravi put dobrom odbranom, i igrali smo onako kako ovaj tim treba da igra. Možemo da dobijemo, možemo da izgubimo, ali uvek moramo da igramo na isti način, što sada nije bio slučaj“, rekao je Ivanović.

On se potom osvrnuo i na dobru posetu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, jer je duelu sa protivnikom koji se nalazi u donjem delu tabele regionalnog takmičenja prisustvovalo 5.000 gledalaca.

„To je zasluga ovih igrača koji daju sve od sebe, izuzimajući ovih desetak minuta koje je bilo loše. To opuštanje je normalno za normalne ekipe, a ja neću normalnu ekipu. Ova ekipa hoće nešto da osvoji, a ako hoće to, onda nije normalna. Obične, normalne ekipe ne osvajaju trofeje“, izjavio je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari