Trener Vojvodine Don Kihot srpskog fudbala

Ilija Stolica na najradikalniji način do sada iskazao nezadovoljstvo suđenjem

Ostavite komentar


  1. Čovek, pre svega ima kućno vaspitanje. Otac mu je nekada bio predsednik opštine Zemun i predsednik FK Galenika (danas Zemun). Čovek koji je nestao sa političke pozornice dolaskom Miloševića. kada ste iz takve porodice, naravno da ćete se razlikovati od ove ekipe bezmozgaša, koji su za hiljadu eura spremni da sve prodaju pa i čast.

  2. Gospodin Stolica je pokazao da je pravi borac za nas fudbal, na zalost ostali strucnjaci to vide ali su misevi. Mada kakav je gospodin ne bi bilo ni lepo da se on stavi u isti koš sa njima. S obzirom da ste vi kao list pokazali da imate ono sto ima i gospodin Stolica i ovo ste napisali i objavili, zamolio bih urednika da se napravi mnogo veci i opširniji intervju sa gospodinom Stolicom. Ako je on prvi iz fudbala koji je krenuo u neravnopravnu borbu protiv miseva koji misle da su lavovi, vi budite prvi od medija koji ce krenuti na isti put i borbu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.