TSS: Ovo nije napad samo na Đokovića lično nego i na planetarni sport

Ostavite komentar


  1. Djokovic je prekrsio propise u Srbiji jer se druzio sa ljudima bez maske a bio je zarazen, zatim u Spaniji gde je otisao umesto da bude u karantinu, a onda je sa klimavim dokazima doputovao u Australiju gde je njegovo nepostovanje covid 19 propisa potpuno razotkriveno. Novak treba jasno i javno da prizna svoje greske i da napusti Australiju sto pre.

  2. Suština sporta je nadmetanje po pravilima fer-pleja i pomeranje granica ljudskih mogućnosti, u harmoniji tela i duha. Politika je sve suprotno.

  3. Ne pratim sport. i dosada sam imala problema sa dokumentima prilikom putovanja jer sam srpkinja i oni znaju da su nasa dokumenta cesto nevalidna. mogu da zamislim kakve cu odsada imati probleme zbog ovih prevara sportiste.

Ostavite komentar


Sport

Braća Nikole Jokića pod istragom 10

Braća Nikole Jokića pod istragom

Kako piše novinar platforme TMZ Majkl Džej Bebkok NBA istražuje incident koji se desio u utakmici između Nagetsa i Lejkersa u Denveru u "Bol areni".

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.