TSS: Ovo nije napad samo na Đokovića lično nego i na planetarni sport

Ostavite komentar

  1. Djokovic je prekrsio propise u Srbiji jer se druzio sa ljudima bez maske a bio je zarazen, zatim u Spaniji gde je otisao umesto da bude u karantinu, a onda je sa klimavim dokazima doputovao u Australiju gde je njegovo nepostovanje covid 19 propisa potpuno razotkriveno. Novak treba jasno i javno da prizna svoje greske i da napusti Australiju sto pre.

  2. Suština sporta je nadmetanje po pravilima fer-pleja i pomeranje granica ljudskih mogućnosti, u harmoniji tela i duha. Politika je sve suprotno.

  3. Ne pratim sport. i dosada sam imala problema sa dokumentima prilikom putovanja jer sam srpkinja i oni znaju da su nasa dokumenta cesto nevalidna. mogu da zamislim kakve cu odsada imati probleme zbog ovih prevara sportiste.

Ostavite komentar

Sport

Đoković u Parizu kreće od Nišioke 5

Đoković u Parizu kreće od Nišioke

Žreb za drugi Gren slem turnir u sezoni nije bio ni najmanje naklonjen prvom igraču na svetu Novaku Đokoviću jer ga na putu do finala verovatno očekuju Rafael Nadal i Pablo Alkaras.

Naslovna strana

19. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.