Uzbudljiv meč u Senti, TSC pao posle penala 1Foto: STARSPORT (Arhiva)

Fudbaleri TSC-a nisu uspeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su večeras u Senti posle penala izgubili od rumunskog FCSB-a.

TSC i FCSB su odigrali neverovatan meč u Senti, prepun uzbuđenja i preokreta koji je na kraju rešen penalima. Posle 90 minuta rezultat je bio 4:4, posle 120 minuta 6:6, a posle penala 5:4 za FCSB koja je na gostovanje stigla sa samo 14 igrača.

Jedini igrač TSC-a koji nije bio siguran sa bele tačke bio je Mihajlo Banjac u trećoj seriji. Pogađali su Saša Tomanović, Đuro Zec, Goran Antonić i Vasilije Đurić.

Za FCSB su dali golove svi koji su šutirali: Olimpiju Morucan, Ovidiu Perijanu, Panciru, Adrijan Petre i Denis Man.

Domaći tim je golovima Dejana Milićevića i Borka Duronjića u 11. i 14. minutu stekao dva gola prednosti, a Rumuni su smanjili na 2:1 pogotkom Florinela Komana u 25. minutu.

Od 44. minuta TSC je igrao sa igračem manje, pošto je holandski sudija Denis Higler pokazao Dejanu Ponjeviću direktan crveni karton, zbog oštrog starta s leđa na Krecuom.

Golom Denisa Mana u 50. minutu FCSB je izjednačio na 2:2, a samo minut kasnije novu prednost TSC-u doneo je Nenad Lukić.

FCSB je izjednačio u 63. minutu golom Mana sa penala, a potom i stigao do prve prednosti u meču autogolom Bojana Balaža u 93. minutu.

Slavlje gostiju se još nije smirilo i dok su svi očekivali kraj usledila je dugačka lopta ka kapitenu TSC-a Tomanoviću. On se lepo okrenuo u kaznenom prostoru i pogodio za 4:4 i produžetke.

Uzbuđenima tu nije bio kraj. Stvari su loše krenule po TCS u prvom produžetku pošto je Vladimir Silađi u 103. minutu dobio crveni karton zbog oštrog starta, a samo dva minuta kasnije FCSB je poveo trećim golom Mana.

TSC se ni sa dva igrača manje nije predavao, pa je odmah, u istom minutu, stigao do izjednačenja, a strelac je bio Janko Tumbašević.

Novu prednost gostima doneo je Adrijan Petre u 108. minutu, a na 6:6 izjednačio je Tomanović u 117. minutu.

FCSB će u narednom kolu igrati protiv Libereca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari