Vazura već vidi Partizanovu titulu: Čekamo Zvezdin kiks 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Iako je pre samo nekoliko meseci klub pucao po svim šavovima i još se bori za raznim i velikim pozadinskim problemima, generalni direktor crno-belih predviđa uspešan ishod tekuće sezone.

„Parni valjak“ zaostaje pet bodova za Crvenom zvezdom, posle 14 kola Superlige Srbije, ali Miloš Vazura veruje da će do kraja preteći branioca titule. I prekinuti petogodišnju dominaciju večitog rivala.

„Partizan vidim kao šampiona na kraju prvenstvene trke, čekamo kiks večitog rivala, a ako do toga ne dođe derbiji će odlučivati“, neskriveni je optimista visoki funkcioner crno-belih.

Njegovo zadovoljstvo posebno „hrane“ neočekivani vrhunski rezultati u Ligi konferencije, gde je Partizan pobedio Keln usred Nemačke, a prethodno odigrao nerešeno sa Nicom i Slovackim.

„Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve”, kaže Vazura.

Na kraju gostovanja na Pink televiziji on je pozvao navijače da masovno budu uz svoj tim u revanšu sa Kelnom, 13. oktobra (18.45).

“Petrić radi neverovatan posao, igrači su pokazali kvalitet, potrebna im je podrška! Potreban im je vetar u leđa za još jedan podvig protiv izuzetno jakog rivala“, smatra operativac našeg viceprvaka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari